Firewall

Firewall er i alt sin enkelt hed en mur som gerne skulle forhindre uvedkommende gæster i at få adgang til den infrastruktur som ligger inde bag ved den givne firewall. Disse firewalls er altså en skridt mellem resten af verden og din computer/servere som alt trafik passere igennem for at højne din sikkerhed. Firewallen har så et filter, hvor nogen pakker er godkendt og nogen ikke er. Der er to måder en firewall kan fungere på den kan blackliste eller whiteliste, det forskellen er meget enkel. Blackliste er hvor man blokere forskellige ting det kan være en arbejdsplads som blokere Facebook.com, udfordringen ved at blokere sider er at der er utallige sidder på internettet, så når virksomheden først blokere facebook.com skal de herefter blokere facebook.dk, facebook.co.uk osv. Osv. Whiteliste foregår ved at man blokere alt også tillader man enkelte sider f.eks. tillader man intranet og webmail. Ulempen ved at man whitelister ligger i, at der hurtigt går meget spild tid, hvis en medarbejder skal google noget eller installere Java eller Flash, vil det kræve at det er blevet whitelistet eller en undtagelse givet af den IT ansvarlige. Så der er altså fordele og ulemper ved begge metoder, men ens for dem er at de ulemper der er hurtigt kan blive kostelige både med tid og i forhold til sikkerheden. Det er så her du spørger ”Findes der virkelig ikke bedre løsninger?” og det er her du er heldig for selvfølgelig gør der det. Vi her hos IT Experterne er stolte af at kunne præsentere et nyt produkt vores egen firewall som fungere på en ny og bedre måde. I stedet for at blokere alle sider eller kun blokere dem som vi ved er farlige, foretager vores firewall konstant en vurdering af om det er sikkert eller ej. Samtidigt scanner den mails for filer og tjekker om det er sikkert eller ej for dig at åbne dem. Den tager alle pakker som ryger ud og ind af dit system og tjekker om de har nogen form for sårbarheder eller ændringer i deres programmering som gør at de kan være skadelige. På denne måde kan man undgå Ransomware og lignende angreb som ca. hver tredje danske virksomhed var udsat for sidste år. Fordelen ved vores firewall er også at vi har døgnovervågning på den, dvs. at skulle der være noget under opsejling som f.eks. et DDos angreb eller bare noget mystisk trafik lige pludselig har vi mulighed for at skride ind konstant. Dvs. Skule der ske noget alligevel vil vi kunne stoppe det næsten med det samme. Det er en kæmpe fordel at vi konstant overvåger dit system dette gør at vi nemt kan minimere den skade der vil ske ved et eventuelt angreb. Din sikkerhed ved være helt i top i forhold til de firewalls der findes i dag, hvor de bare har et kartotek og bliver opdateret engang i mellem vores bliver opdateret konstant og overvåges af teknisk uddannet personale. Prisen starter allerede ved 150. Kr. så giv os et kald eller send en e-mail og få mere at vide omkring vores nye og super spændende produkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *