IT Sikkerhed til Fjordager Tømrer og Snedkerforretning

Udfordringen

Fjordager Tømrer- og Snedkerforretning har altid oplevet udfordringer med Netværket / IT Sikkerheden.

De har på intet tidspunkt, været tilfredse med forbindelsen, når de var på netværket.
Det har altid hoppet lidt af og på og været meget ustabilt. 

Deres Wi-Fi dækning på selve lokationen har heller ikke været optimal. Når man stod ude på værkstedet kunne man ikke koble sig på Wi-Fi. Det var udelukkende inde på kontoret, at man var heldig at kunne komme koble sig på – nogle gange. 

Desuden har de bøvlet en del med spam og virus. 

Løsningen

Fjordager Tømrer- og Snedkerforretning kontaktede os, hvorefter vi foretog en gratis gennemgang af deres IT set-up. Derefter fik vi hurtigt sat en Firewall på netværket, så vi kunne se hvad der kørte ind og ud af trafik på netværket. Vi fik lavet en komplet ny IT løsning til kunden. Her fik de implementeret helt nyt netværksudstyr. Vi udstyrede bl.a. virksomheden med en Firewall og Wi-Fi-punkter, så de kunne have Wi-Fi på hele deres lokation, uden driftsforstyrrelser. 


Vi har lavet IT Sikkerhed på hele netværket, og sørget for et gæstenetværk, til alle deres gæster, der kommer på lokationen, samt et internt netværk. De nye IT-løsninger har været med til at optimere hverdagen og arbejdsgangen på arbejdspladsen – bl.a. har vi også monteret to infoskærme inde på værkstedet og kontoret, i stedet for de gamle whiteboards. På den måde, bliver det mere overskueligt at holde styr på dagligdagens opgaver. 

Teknologier anvendt: