Nyt IT udstyr - Click Odense - Fotomagasinet

Udfordringen

Kunden har haft rigtig mange udfordringer med deres IT udstyr / systemer med, at overfører billeder fra deres bestillingskiosker og ned til deres kælder / andre maskiner og de vidste ikke rigtig hvad der skulle til for, at få dette problem løst. 

Løsningen

Vi fik lavet en komplet gennemgang af deres IT Opsætning. Hvor vi efterfølgende kom med et bud på hvad der skulle til for, at få det hele up to date og hvad der skulle til for, at få løst deres udfordringer. 

Vi fik taget alt det gamle netværksudstyr ned og fik monteret sprit nyt netværksudstyr. Så vi kunne få noget udstyr, som var det samme hele vejen rundt så det er noget, som kan snakke sammen. 

Vi fik endvidere optimeret IT Sikkerheden på lokationen / forretningen. Vi fik implementeret en Firewall og segmenteret netværket mm..

Vi havde problemer med vores internet til at overføre billeder til vores bestillingskiosker og i vores kælder. Ringede til Morten og fik et tilbud. Han kom og fik sat ny firewall, router og switche op. Har fungeret upåklageligt lige siden. Fantastisk service og viden!

Mikkel - CEO

Teknologier anvendt: