Total IT Løsning til Green Care Group

Udfordringen

Kunden havde købt en større ejendom hvor de skulle have instudition og derfor skulle de have tilgængeligt internet/Wi-Fi i hele bygningen. 

Endvidere har kunden haft rigtig mange problemer med, at der er kommet uvedkommende på grunden og har været inde og kigge / tage lidt ejendele,
som ikke er deres. 

De har haft store udfordinger med printerne på lokationen hvor de skulle kunne printe ud ligegyldigt hvor på lokationen de står. 

Kunden skulle rykke fra gammel lokation til sprit ny lokation.
De ønsket ingen nede tid i forhold til flytning fra gammel til ny lokation.  

Løsningen

Vi har fået trukket patchkabler rundt på hele lokationen og vi har fået lavet en stor samlet løsning, så hele netværket er trukket sammen i alle bygningerne. Så det i sidste ende er blevet til et stort netværk. Så ligegyldigt hvilken lokale eller hvor på lokationen kunden står. Så har de fuld Wi-Fi dækning og kan printe ud ligegyldigt hvor de står henne.

Vi har endvidere fået lavet IT Sikkerhed hvor vi har implementeret en firewall og segmenteret netværket. Så vi har fået lavet nogle forskellige netværk. Både til de ansatte (administrationen), gæste netværk og et til beboerne på lokationen.

Vi har fået monteret fuld videoovervågning på lokationen. så man kan se hvem der kommer og går på lokationen og vi har fået monteret diverse alarmer til videoovervågningen så man kun får de relevante alarmer. 

Teknologier anvendt: