IT Sikkerhed

Få overblik over din IT Sikkerhed

Vurdering af truslen fra Cyber Crime i din virksomhed, og definering og supporting af
et sikkerhedsprogram. Cyber Security Plan:

 
Vi definerer en strategi og en roadmap for modning af organisationens cyber security-niveau, og forbereder, at en Cyber security kan implementeres.

Vi kan gennemgå dit system og hjælpe dig med, at få lavet modforanstaltninger mod sårbarheder i din IT installation.

Der er stigende trussel fra industrispionage og stor trussel fra cryptoware. Cryptowaren er meget skadelig hvis du f.eks. ikke har backup (offline backup). Du vil dermed ikke kunne komme til dine data og alt vil være tabt, hvis du ikke har lavet den rigtige IT Sikkerhedsbackup. 

Vi anbefaler, at du får testet dit system minimum 1 gang om året. Selvom du har løsningen kan der være sket noget i løbet af året, som skal forbedres – så du ikke pludseligt rammes af Cryptovirus. På samme måde, som man holder sin bil opdateret med serviceeftersyn. 

Mere end 15 års erfaring med
IT løsninger & IT Sikkerhed

Få os til at kigge forbi helt uforpligtende for, at vi kan give dig en gennemgang af din nuværende løsning og tilbud på evt. opdatering af dit IT system / IT Sikkerhed

Så du er klar til, at modstå angreb fra kriminelle eller folk der vil hente dine data. Det kunne f.eks. Være en konkurrent som gerne ville se hvilke tilbud du har givet.