Videoovervågning

Overvåg dit hjem eller firma

For at øge sikkerheden i hjemmet, når du er på farten, anbefaler vi at sætte videoovervågning op i hjemmet. 

Vores sikkerheds- og overvågningskamera pakkeløsninger har indbygget PoE switch, hvilket betyder at optagerboksen distribuerer strøm direkte til kameraerne via LAN-kablerne. PoE-kameraerne er velegnet til både inde-og udendørs brug. Det har en stor preventiv virkning at tyven ser et kamera, som gør det velegnet i både butikker, fabrikker og ved private. 

Vores videoovervågningspakker er alle APP kompatible, som gør at du altid har mulighed for at se hvordan dit hjem ser ud, uanset hvor du befinder dig. 

Har du problemer med at tingene / materialerne forsvinder fra dit lager eller lokation, så ville det være en god ide at få sat et videovervågning op, så du får push beskeder hver gang der er bevægelse på lokationen. 

Du har herved skaffet dig noget bevismateriale og ved derefter hvor tingene forsvinder hen. 

Vi tilbyder også at installere overvågning i dit sommerhus, hvis du fx der usikker på, om der er nogle der går og kigger ind af vinduerne eller ønsker at se hvor højt vandet når ind på grunden efter storm eller lign.

Det ville være en være en nem og billig løsning at få sat kamera op, så man kan holde øje med lokationen uden fysisk at være tilstede. 

Husk vores videoovervågning er UDEN ABONNEMENT.